© Diego Franssens

Theater De Brusselse gemeenschapscentra (N22) slaan de handen in elkaar om alle Brusselse leerlingen van de 3e graad LO een boeiende en intrigerende theatervoorstelling te laten beleven.

Dounia woont met haar papa en broers in een hoge toren aan de rand van de stad. Ze heeft cool voor twee en plannen voor drie. En vandaag spreekt ze jullie toe. Want ze heeft iets belangrijks te vertellen. Praten doet ze op haar éigen manier. Zoals ze alles doet op háár manier. Klinkt het niet dan botst het maar. Ook goed! Ze is hier om gehoord te worden...

Dounia B. is de opvolger van Bart Van Nuffelens succesproductie Dinska Bronska. Opnieuw een spannend duel tussen een actrice en een animatiefilm. Opnieuw een monoloog in onaffe taal. Maar vooral opnieuw het meeslepend verhaal van een hedendaagse heldin, gespeeld door de wonderlijke actrice Evgenia Brendes.

N22 podium derde graad: niet minder dan 5 titels op 7 locaties verspreid over Brussel!
Elke klas kan minstens 1 voorstelling bijwonen.

Bereid de voorstelling voor met je klas met Voor de show, selecteer het GC waar je normaal participeert om het spel te spelen.

Credits

spel Evgenia Brendes animatie Remy M. Ndow tekst en regie Bart Van Nuffelen montage Tim Clement decor Erki De Vries research Joyce Loir kostuums Nushi Lambreva muziek Jazz Meason, Milco Geryl productie en realisatie hetpaleis en MartHa!tentatief

 

Reservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen Reserveer
wo. 27-04-2022 10:30 De Kriekelaar 17 Reservaties zijn al afgesloten
do. 28-04-2022 10:30 De Kriekelaar 38 Reservaties zijn al afgesloten
do. 28-04-2022 13:30 De Kriekelaar 26 Reservaties zijn al afgesloten