Explo Expo: Brussels Touch - workshop

Door LEILA BOUKHALFA

Kunsteducatie EXPLO EXPO! Ontdek de Brusselse musea. EXPLO EXPO is een tweedelig kunsteducatief project (museumbezoek + workshop) waar leerlingen op speelse wijze kennis maken met het rijke museum- en tentoonstellingsaanbod in Brussel.

IN HET GEMEENSCHAPSCENTRUM:

Wat is er meer Brussels dan het surrealisme? En wat is er surrealistischer dan de bolhoed? Naar het voorbeeld van Christophe Coppens en Elvis Pompilio decoreren we samen met textielkunstenares Leila Boukhalfa hoeden met de meest absurde objecten. We laten ons daarbij inspireren door het universum van René Magritte. Wolken, appelen en duiven, allemaal vinden ze hun weg naar onze hoofddeksels. Je kan het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk op een hoed. Breng vooral je fantasie mee.

De twee sessies (museum + workshop) worden als een geheel aangeboden en kunnen niet afzonderlijk geboekt worden.  Bij elke datum in het museum hoort een bijpassende datum voor een workshop. 
Bij het reservatieformulier kan je de link terugvinden naar het onderdeel van het museum. Je reserveert voor beide onderdelen rechtstreeks via het reservatieformulier van het museum.

Doelgroep(en):

5LJ
Lager - 5de leerjaar
6LJ
Lager - 6de leerjaar

Duur:

90 minuten

Prijs:

€ 5.00 / leerling
€10/ll (rondleiding in museum + workshop in GC) / met een min. €150 voor klassen ≤ 15 ll en €200 euro voor klassen > 15ll

Aantal vrije plaatsen:

Zie de speelmomenten onderaan

 Reserveren

Reservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten

Je kan niet rechtstreeks voor deze activiteit reserveren, dit gebeurt automatisch via een reservatie bij Explo Expo: Brussels Touch
Datum Uur Locatie Reserveer
do. 03-02-2022 10:00 GC Op-Weule Reserveer via gekoppelde activiteit
do. 12-05-2022 10:00 GC Op-Weule Reserveer via gekoppelde activiteit