Explo Expo: Op het juiste spoor

Door Train World

© Train World

Tentoonstelling EXPLO EXPO! Ontdek de Brusselse musea. EXPLO EXPO is een tweedelig kunsteducatief project (museumbezoek + workshop) waar leerlingen op speelse wijze kennis maken met het rijke museum- en tentoonstellingsaanbod in Brussel.

IN HET MUSEUM:

Train World toont ons de wereld van de spoorwegen van vroeger, nu en morgen. We wandelen tussen locomotieven, nemen plaats in treinen van 100 jaar oud, bezoeken een spoorweghuisje en loopt over een echte spoorwegbrug. De adembenemende scenografie van Train World prikkelt onze zintuigen en laat ons de vele facetten van de spoorwegen ontdekken.

Naast de permanente tentoonstelling biedt het museum steeds tijdelijke tentoonstellingen. Tot 10 oktober loopt er nog een expo over de spoorlijn Peking-Hankow en vanaf 26 oktober loopt er een expo over de Wagons Lits en Oriënt-Express.

In Train World staan er steeds professionele gidsen paraat om ons mee op wandeling te nemen met vele verhalen en annekdotes tussen locomotieven en rijtuigen

De twee sessies (museum + workshop) worden als een geheel aangeboden en kunnen niet afzonderlijk geboekt worden.  Bij elke datum in het museum hoort een bijpassende datum voor een workshop.
Binnenkort zal je onderaan bij het reservatieformulier de mogelijke combinaties meteen kunnen bekijkenen en in 1 klik inschrijven voor het hele pakket.


Max aantal deelnemers = klas

Duur van de rondleiding: min 90’ - max 120’

Doelgroep(en):

3LJ
Lager - 3de leerjaar
4LJ
Lager - 4de leerjaar
5LJ
Lager - 5de leerjaar
6LJ
Lager - 6de leerjaar

Duur:

120 minuten

Prijs:

€ 5.00 / leerling
€10/ll (rondleiding in Museum + workshop in GC) / met een min. €150 voor klassen ≤ 15 ll en €200 euro voor klassen > 15ll 

Aantal vrije plaatsen:

Zie de speelmomenten onderaan

 Reserveren

Reservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten

Je kan niet rechtstreeks voor deze activiteit reserveren, dit gebeurt automatisch via een reservatie bij Explo Expo: Op het juiste spoor - workshop
Datum Uur Locatie Reserveer
vr. 25-03-2022 10:15 Train World Reserveer via gekoppelde activiteit
di. 29-03-2022 10:15 Train World Reserveer via gekoppelde activiteit