Hiernamaals (12+)

Door: Kinepolis

Film Sam is een zeer intelligente en hardwerkende tienermeisje dat een gelukkig leven leidt met haar papa en twee broers in het zuiden van Nederland. Sinds de dood van haar moeder zorgt zij voor de ganse familie terwijl ze ook een briljante leerling op school is. Op een dag rusht ze naar school en verongelukt nadat ze plotseling door een vrachtwagen wordt aangereden. Ze belandt dan in het hiernamaals en ziet er haar moeder terug. Tot ze een terugweg ondekt… Zullen ze het allebei kunnen halen ? Een ontroerend verhaal waarin de kinderangsten op een poëtische manier aan het licht worden gebracht.

Deze verrassende jeugdfilm brengt op een erg originele manier de dood - toch vaak weggemoffeld in jeugdfilms - ter sprake. Het verhaal is grappig, ontroerend en vooral heel erg troostrijk. Deze absurde en fantasierijke film werd genomineerd op heel wat internationale filmfestivals wereldwijd.


!!! OPGELET !!! Voorstellingen en uren zijn onder voorbehoud. In geval van wijziging neemt Kunst&Cultuur contact met u op.

!!! CORONAMAATREGEL !!! indien het maximum aantal bezoekers op 200 blijft, worden de eerste 200 inschrijvingen weerhouden.


Categorieën:
film


Doelgroep(en):
1M Secundair - 1ste jaar
2M Secundair - 2de jaar
3M Secundair - 3de jaar
4M Secundair - 4de jaar


Prijs:  € 3.00 per leerling

Aantal vrije plaatsen:
Zie de speelmomenten onderaan  Reserveren


Reservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen
Wachtlijst Is alles al volzet? Of niet genoeg plaats voor al jouw leerlingen? Gebruik dan de wachtlijst om je interesse te tonen! Log in om te kunnen reserveren
do 14.01.2021 09:30 - 11:03 W:Halll (Ch. Thielemanslaan 93, 1150 Sint-Pieters-Woluwe) 400 Log in om te kunnen reserveren