CANCELLED wegens COVID-19 !!! - De kleine prins (N22 podium derde graad)

Door: Theater Malpertuis
© Fred Debrock

Podium De Brusselse gemeenschapscentra (N22) slaan de handen in elkaar om alle Brusselse leerlingen van de 3de graad LO een boeiende en intrigerende theatervoorstelling te laten beleven. In samenwerking met kunst & cultuur Sint-Pieters-Woluwe.

Na een noodlanding in de woestijn ontmoet een piloot een kleine jongen. De jongen vertelt honderduit over de planeet waar hij vandaan komt, de bloem waarmee hij samenwoont en het gevecht dat hij levert met de zaadjes van de apenbroodboom.

De Kleine Prins is een klassieker die je zoals elk goed sprookje aan steeds weer nieuwe generaties kunt doorvertellen. Maar het is niet louter een kinderboek. Schrijver Antoine de Saint-Exupéry schreef het verhaal toen hij in een hotel in New York verbleef, een jaar voor zijn dood. Het heeft er alle schijn van dat hij toen behoorlijk aan de grond zat en dat schemert door in de schriftuur. Naar het einde toe sluipt er een toon binnen die even poëtisch als diepzinnig is. De dialogen die de prins voert met zowel de vos als de slang zijn doortrokken van levenswijsheid.

Regisseur Piet Arfeuille bewerkt dit geliefde sprookje tot een actuele versie voor jongeren.

 

Datum: 16/11/2020 - 13u30

Duurtijd: 60 min.

Locatie: W:HALL, Charles Thielemanslaan 93, 1150 Sint-Pieters-Woluwe

 

 


!!! OPGELET !!! Voorstellingen en uren zijn onder voorbehoud. In geval van wijziging neemt Kunst&Cultuur contact met u op.

Opgelet! Inschrijven voor deze activiteit gebeurt niet via schoolpodiumoost.be, maar via N22. In het reservatievak onderaan deze pagina word je automatisch doorgestuurd naar het aanmeldingsformulier van N22.


N22 podium derde graad: niet minder dan 6 titels op 5 locaties verspreid over Brussel!
Elke klas kan minstens 1 voorstelling bijwonen. Klik hier om de andere titels te bekijken.Credits

Een voorstelling van Theater Malpertuis naar het boek “De kleine prins” van Antoine de Saint-Exupery; Regie: Piet Arfeuille; Spel: Thomas Janssens, Naomi Van Der Horst en Nikolas Lestaeghe

Categorieën:
theater


Doelgroep(en):
5LJ Lager - 5de leerjaar
6LJ Lager - 6de leerjaar


Duur:  60 minuten

Prijs:  € 4.00 per leerling

Aantal vrije plaatsen:
Zie de speelmomenten onderaan  Reserveren


Reservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten

Datum Uur Locatie
ma 16.11.2020 13:30 - 14:30 W:Halll (Ch. Thielemanslaan 93, 1150 Sint-Pieters-Woluwe)
Afwijkende reservatieprocedure
Inschrijvingen zijn afgesloten