Dag Vreemde Man

Door: Theater van A tot Z

Podium Thema van de voorstelling: op zoek naar geluk. Een groep mensen van verschillende leeftijden en achtergronden neemt ons mee op reis door de wereld van de Nederlandstalige muziek en door hun eigen levens. De acteurs hebben allemaal een andere moedertaal of culturele achtergrond. De combinatie van levensverhalen en vierstemmig gezongen liedjes zal iedereen een warm gevoel geven. Ontroering en ambiance verzekerd!

In 2015-2016 bracht een groep anderstalige nieuwkomers de theaterproductie 'Gelukkig zijn'. Het muzikale theaterproject speelde meer dan 60 keer in het hele land. Kranten, radio en tv besteedden er uitgebreid aandacht aan. Er volgden optredens op de Gentse Feesten en op Boterhammen In Het Park in Brussel. De acteurs-zangers gingen na de tournee verder als het koor Koruso en de Ancienne Belgique begon samen met ‘Theater van A tot Z’ maandelijkse meezingsessies te organiseren waar anderstaligen gratis Nederlands kunnen oefenen.

Door het grote succes, en de vraag naar meer, brengt ‘Theater van A tot Z’ vijf jaar later een nieuwe voorstelling met anderstaligen die Nederlands leren: 'Dag vreemde man' - opnieuw genoemd naar een lied van Ann Christy. Muzikanten als Andy Dhondt, Chris Carlier en Jef Neve werken mee.


!!! OPGELET !!! Voorstellingen en uren zijn onder voorbehoud. In geval van wijziging neemt Kunst&Cultuur contact met u op.
!!! CORONAMAATREGEL !!! indien het maximum aantal bezoekers op 200 blijft, worden de eerste 200 inschrijvingen weerhouden.

Deze productie komt tot stand met steun van vzw 'de Rand', de Taalunie, de Orde van den Prince Vilvoorde, vzw Fast Forward en het Instituut voor Levende Talen van de KU Leuven.


Credits

Tekst en regie Peter Schoenaerts 

Foto's Ilse Fimmers

Doelgroep(en):
3M Secundair - 3de jaar
4M Secundair - 4de jaar
5M Secundair - 5de jaar
6M Secundair - 6de jaar


Duur:  80 minuten

Prijs:  € 4.00 per leerling

Aantal vrije plaatsen:
Zie de speelmomenten onderaan  Reserveren


Reservatie maken

Kies één van de onderstaande speelmomenten

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen
ma 08.03.2021 13:30 - 14:50 W:Halll (Ch. Thielemanslaan 93, 1150 Sint-Pieters-Woluwe) 290 Inschrijvingen zijn afgesloten