Ontdek het orkest: Missie klimaat (Interactief concert)

Door ReMuA

Muziek + Workshop Leer liedjes, dansen en lichaamspercussie in de klas en kom dan alles opvoeren in een prestigieuze concertzaal, samen met een internationaal gerenommeerd symfonieorkest.

ReMuA, Flagey en het Brussels Philharmonic nodigen je school uit voor een unieke muzikale ervaring. En ze hebben een oproep voor jou: help jij mee de Aarde te redden? Word en superheld en strijd mee. In een verre toekomst blijken de Aarde en de Natuur verwoest door industriële vervuiling. Verzetsgroepen duiken overal op om de totale vernietiging te voorkomen. Een van die groepen is het Brussels Philharmonic en hun dirigente Lucie Leguay. De muzikanten voeren een niet-aflatende strijd en willen ook de toekomstige generaties achter zich scharen. Hun doel? Een boodschap van vrede en ecologie overbrengen met hun muziek. Zullen ze de toekomst kunnen veranderen? Vooraf volgt je klas twee workshops waarin we samen muziek componeren, dansen en trommelen. Onze creatie mogen we nadien opvoeren in de prachtige concertzaal van Flagey, onder begeleiding van het Brussels Philharmonic.

Het concert wordt voorafgegaan door 2 workshops van 50 min. In de klas. De precieze tijdstippen hiervoor worden vooraf – in overleg met ReMuA - vastgelegd met de school.
Credits

Brussels Philharmonic onder leiding van Stéphane Denève

Doelgroep(en):

3LJ
Lager - 3de leerjaar
4LJ
Lager - 4de leerjaar
5LJ
Lager - 5de leerjaar
6LJ
Lager - 6de leerjaar

Duur:

50 minuten

Prijs:

€ 8.00 / leerling
Let wel: facturatie op basis van het aantal ingeschrevenen

Aantal vrije plaatsen:

Zie de data onderaan

 Reserveren

Reservatie maken

Kies één van de onderstaande data

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen Reserveer
vr. 11-02-2022 13:30 Flagey 49 Reservaties zijn al afgesloten