John & Jane

Door De Mannschaft

Theater JOHN & JANE gaat over verdwalen in een veel te grote wereld, over iemand zijn, of niet, over bang zijn van alles, of toch veel.

Jane is een meisje van 15 jaar en ligt, zoals het cliché het voorschrijft, behoorlijk in de knoop met zichzelf. Elke ochtend wanneer ze in de spiegel kijkt terwijl ze haar tanden poetst, stelt ze zichzelf de vraag ‘Wie ben ik?’. Door een bizar toeval, waar we hier niet over uitwijden, komt Jane in haar eigen hoofd terecht. Haar hoofd, waar tot haar grote verbazing iemand zit; John, die de machinerie in haar hoofd bedient.

 

JOHN & JANE raakt de psyche aan van de mens, die met zijn beperkte kennis en met al zijn twijfels en angsten beslissingen probeert te maken in de hoop een gelukkig leven te kunnen leiden. Een thema dat in de puberteit een exponentiële dimensie krijgt, maar in ieder van ons speelt.

 

JOHN & JANE is een gevoelige, humoristische roadtrip door het hoofd van een puber.

Credits

Concept, tekst, regie: Stijn Van de Wiel en Michai Geyzen - Spel: Lien Thys/Emma Verstraete en Pieter-Jan De Wyngaert/Bert Dobbelaere - Dramaturgie: Bram Verschueren - Scenografie en lichtontwerp: Thomas Stevens - Techniek: Rens Planckaert - Beeld: Chaw Chaw

Met steun van de Warande, Turnhout, Laika, De Studio en de Vlaamse Gemeenschap

Doelgroep(en):

3M
Secundair - 3de jaar
4M
Secundair - 4de jaar
5M
Secundair - 5de jaar
6M
Secundair - 6de jaar
7M
Secundair - 7de jaar

Duur:

60 minuten

Prijs:

€ 7.00 / leerling

Aantal vrije plaatsen:

Zie de data onderaan

 Reserveren

Reservatie maken

Kies één van de onderstaande data

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen Reserveer
ma. 16-01-2023 10:30 - 11:30 W:Halll volzet
ma. 16-01-2023 13:30 - 14:30 W:Halll 198 Reservaties zijn al afgesloten