Muziek in klas: Graaf! mini

Door Sara Moonen en Joris Lindemans

© Leen Lagrou

Muziek
Duik mee in de grave grooves van muzikanten Sara Moonen en Joris Lindemans tijdens het tweedelig project met klasconcert en eindconcert in het GC.

Gepassioneerd door Brussel in al haar klankfacetten bouwden Sara Moonen en Joris Lindemans hun (muzikale) band uit tijdens samenwerkingen in diverse formaties.  

 

Tijdens het project ontdekken we samen de wondere wereld van de groove. Meeslepende ritmes, coole instrumenten, straffe teksten en thema’s,… stilzitten is onmogelijk!

 

Het duo verweeft naadloos originele lyrics, zang en andere instrumenten en staat stil bij de essentiële aspecten van samen muziek maken: het belang van ritme, contrast, interactie en luisteren naar elkaar.  

 

Op een interactieve manier ontdekken Sara en Joris de muzikant in jou en willen ze het plezier van samen spelen met iedereen delen. Zin om jouw vingers op de puls te zetten? Let this groove get you to move! 

Duur klasconcert: 50’ 

Duur slotconcert: 50’ 

Max. aantal leerlingen per klasconcert: 25 

Inschrijven met minimum 2 klassen 

Opgelet! Via deze pagina schrijf je in voor het slotconcert in het GC. Na de bevestiging van je inschrijving neemt Jeugd & Muziek Brussel rechtstreeks contact op om de data voor de klasconcerten op school vast te leggen. De factuur van dit project ontvang je van Jeugd & Muziek Brussel. 

Credits

Organisatie Jeugd en Muziek Brussel  
Muzikanten Sara Moonen en Joris Lindemans 

Doelgroep(en):

1LJ
Lager - 1ste leerjaar
2LJ
Lager - 2de leerjaar
3LJ
Lager - 3de leerjaar

Duur:

50 minuten

Prijs:

€ 11.00 / leerling
€ 11.00 per leerling (klasconcert + eindconcert). Minimum 2 klassen per school.

Aantal vrije plaatsen:

Zie de data onderaan

 Reserveren

Bijlagen:

 Lesmap

Reservatie maken

Kies één van de onderstaande data

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen Reserveer
do. 02-05-2024 10:30 - 11:20 GC Elzenhof volzet
do. 02-05-2024 13:30 - 14:20 GC Elzenhof volzet
Wachtlijst Is alles al volzet? Of niet genoeg plaats voor al jouw leerlingen? Gebruik dan de wachtlijst om je interesse te tonen! Reservaties zijn al afgesloten