Project WWW (15+) -- PROJECT 2021 IS GESCHRAPT/VOORSTELLINGEN GAAN NIET DOOR

Door Zinnema

Podium Via verschillende podiumdisciplines werken jongeren uit Brussel en Vlaams-Brabant samen aan een productie vertrekkend vanuit hun eigen leefwereld en bouwen zo bruggen over de gemeente- en gewestgrenzen heen.

Via verschillende podiumdisciplines werken jongeren uit Brussel en Vlaams-Brabant samen aan een productie vertrekkend vanuit hun eigen leefwereld en bouwen zo bruggen over de gemeente- en gewestgrenzen heen.
Zinnema lanceert i.s.m. verschillende partners uit Brussel en de Rand het ambitieuze projectwww, waarbij jongeren de kans krijgen om een unieke podiumervaring op te doen.
Begin september starten we met een kennismakingsweek. De leerlingen die intekenen zullen gedurende de daaropvolgende maanden op 7 woensdagnamiddagen en 3 dagen tijdens de herfstvakantie aan de productie meewerken. Begin december wordt de productie dan gepresenteerd voor scholen alsook voor het brede publiek, jouw school kan daar zeker bij zijn! Opgelet: de voorstelling gaat door in CC De Warandepoort in Tervuren. 
Heb je interesse in projectwww? Contacteer dan gerust de regionale coördinator van het project: cvandendriessche@woluwe1150.be

 

 

Credits

studenten/leerlingen

Doelgroep(en):

3M
Secundair - 3de jaar
4M
Secundair - 4de jaar
5M
Secundair - 5de jaar
6M
Secundair - 6de jaar

Duur:

60 minuten

Prijs:

€ 2.00 / leerling

Aantal vrije plaatsen:

Zie de data onderaan

 Reserveren

Reservatie maken

Kies één van de onderstaande data

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen Reserveer
vr. 03-12-2021 10:30 CC De Warandepoort - Tervuren 200 Reservaties zijn al afgesloten
vr. 03-12-2021 14:00 CC De Warandepoort - Tervuren 200 Reservaties zijn al afgesloten