Podium Van kleine stek tot een grote, sterke boom...

In deze woordloze voorstelling ontwikkelt het leven van een boom zich voor je ogen, doorheen de verschillende seizoenen en zijn verschillende levensstadia. Wie weet hoeveel lentes er zijn gepasseerd?

Je kijkt, je voelt, je hoort hoe de boom groeit en bloeit, maar ook het leven in, rond en op de boom wordt voelbaar gemaakt. Het bos en zijn bewoners komen mee tot leven in klank en beeld. Want als je verder kijkt, zie je dat de boom niet alleen is. Achter zijn stevige schors krioelt het immers van leven. Zijn jonge twijgen buigen wanneer er een rups over loopt, eekhoorntjes spelen lustig in zijn takken, een vleermuis houdt zijn winterslaap in de holte van de stam.

Zonder woorden, maar visueel erg sterk, met een knappe ‘boom’-constructie, muziek en een tikje acrobatie brengt Compagnie Quand je serai grand-e het levensverhaal van de boom op de scène. Poëtisch en trefzeker.

Twee acteurs/acrobaten construeren de boom -letterlijk- voor je ogen. Met een trompet en een accordeon, met loops van geluiden, muzikale effecten en bruitage creëren ze een hele wereld. Ze klimmen in de boom, houden zich eraan vast, verstoppen zich erin, wat het leven van en in de boom extra illustreert.

Credits

Concept en spel: Anouchka Crahay en Maxime Membrive; Regie: Phil Kaiser; Compositie en muzikale coaching: Martin de Roos; Coaching acrobatie: Emilie Guillaume; Design textiel en grafische vormgeving:
Charlotte Lippinois; Textiel: Cinzia Derom; Voorwerpen: Olivia Sprumont; Conctructie decor: i.s.m. les Passeurs de Rêves; Productie: Compagnie Quand je serai grand-e, met dank aan Compagnie Zanni, met de steun van het Waalse Gewest

Doelgroep(en):

2KK
Kleuter - 2de kleuterklas
3KK
Kleuter - 3de kleuterklas
1LJ
Lager - 1ste leerjaar
2LJ
Lager - 2de leerjaar

Duur:

45 minuten

Prijs:

€ 5.00 / leerling

Aantal vrije plaatsen:

Zie de data onderaan

 Reserveren

Reservatie maken

Kies één van de onderstaande data

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen Reserveer
ma. 21-02-2022 13:45 GC Elzenhof volzet
di. 22-02-2022 10:30 GC Elzenhof volzet
di. 22-02-2022 13:30 GC Elzenhof volzet