Ontdek het orkest!

Door ReMuA

© ReMuA

Muziek + Workshop Beleef de betoverende wereld van Peer Gynt via een unieke concertervaring! Samen met ReMuA en het Brussels Philharmonic.

Op de muziek van Edvard Grieg ontdekken de kinderen het verhaal van de atypische antiheld Peer Gynt, een grappige, leugenachtige en trotse zwerver. Ze volgen zijn avonturen door onbekende landen, grotten en bergen, bevolkt door trollen, kabouters en andere magische wezens.

Tijdens dit interactief concert maken de kinderen deel uit van een muzikaal avontuur. Ze maken kennis met de instrumenten van het orkest en luisteren naar hun verhaal.

Samen met ReMuA-muzikanten verkennen de kinderen in een voorbereidende workshop het concertprogramma. Het verhaal en de context worden geduid, en de kinderen leren hoe ze met zang, gebaren en bodypercussie het orkest kunnen begeleiden in dit fascinerende en merkwaardige epos.

Het concert wordt voorafgegaan door een voorbereidende workshop. De precieze tijdstippen hiervoor worden vooraf – in overleg met ReMuA - vastgelegd met de school.

Opgelet! De workshops kunnen enkel op school doorgaan indien er minimum 2 klassen van de school deelnemen. Bij slechts 1 deelnemende klas gaat de workshop door in het GC.

Credits

Brussels Philharmonic onder leiding van Stéphane Denève

Doelgroep(en):

3LJ
Lager - 3de leerjaar
4LJ
Lager - 4de leerjaar
5LJ
Lager - 5de leerjaar
6LJ
Lager - 6de leerjaar

Duur:

50 minuten

Prijs:

€ 9.00 / leerling
Let wel: facturatie op basis van het aantal ingeschrevenen

Aantal vrije plaatsen:

Zie de data onderaan

 Reserveren

Reservatie maken

Kies één van de onderstaande data

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen Reserveer
vr. 31-03-2023 13:30 Flagey 26 Reservaties zijn al afgesloten
Wachtlijst Is alles al volzet? Of niet genoeg plaats voor al jouw leerlingen? Gebruik dan de wachtlijst om je interesse te tonen! Reservaties zijn al afgesloten