Ontdek het orkest!

Door ReMuA

© ReMuA

Muziek + Workshop Beleef de betoverende wereld van De Notenkraker via een unieke concertervaring samen met ReMuA en het Brussels Philharmonic.

Op de muziek van Pjotr Tsjaikovski “Notenkraker” ontdekken de kinderen het fantasievolle verhaal van het meisje Clara en de betoverende notenkrakerpop die in haar droom tot leven komt en verandert in een prins. Samen beleven zij spannende avonturen waaronder het gevecht met de gevreesde Muizenkoning.

 

Tijdens dit interactief concert maken de kinderen deel uit van een muzikaal avontuur. Ze maken kennis met de instrumenten van het orkest en luisteren naar hun verhaal.

 

Samen met ReMuA-muzikanten verkennen de kinderen in een voorbereidende workshop in klas het concertprogramma. Het verhaal en de context worden geduid, en de kinderen leren hoe ze met zang, gebaren en bodypercussie het orkest kunnen begeleiden in dit fascinerende en merkwaardige epos.

 

Het concert wordt voorafgegaan door een voorbereidende workshop. Opgelet!: de workshops kunnen enkel op school doorgaan indien er minimum 2 klassen van de school deelnemen. Bij slechts 1 deelnemende klas gaat de workshop door in het GC.

 

ReMuA neemt contact op met de school om de datum van de workshop vast te leggen.

Credits

Organisatie ReMuAFlagey en het Brussels Philharmonic

Doelgroep(en):

3LJ
Lager - 3de leerjaar
4LJ
Lager - 4de leerjaar
5LJ
Lager - 5de leerjaar
6LJ
Lager - 6de leerjaar

Duur:

50 minuten

Prijs:

€ 8.00 / leerling
Let wel: facturatie op basis van het aantal ingeschrevenen

Aantal vrije plaatsen:

Zie de data onderaan

 Reserveren

Reservatie maken

Kies één van de onderstaande data

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen Reserveer
vr. 29-03-2024 13:30 - 14:20 Flagey 28 Reservaties zijn al afgesloten
Wachtlijst Is alles al volzet? Of niet genoeg plaats voor al jouw leerlingen? Gebruik dan de wachtlijst om je interesse te tonen! Reservaties zijn al afgesloten