Explo Expo: Het Charlier Mysterie - Workshop

Door Amadeo Kollectif

Kunsteducatie
EXPLO EXPO! Ontdek de Brusselse musea.
EXPLO EXPO is een tweedelig kunsteducatief project (museumbezoek + workshop) waarbij leerlingen op speelse wijze kennis maken met het rijke museum- en tentoonstellingsaanbod in Brussel.

Het Charliermuseum in Sint-Joost-ten-Node was ooit de woning van de Brusselse mecenas en kunstliefhebber Henri Van Cutsem. De salons staan vol met prachtig meubilair en vele kunstschatten, zoals een collectie Belgische schilderkunst van de negentiende eeuw.
Een verborgen parel, op wandelafstand van metrostations Madou en Kunst-Wet!

 

In het gemeenschapscentrum: 

In deze theater- en improvisatieworkshop gaat jouw klas met allerlei theatertechnieken aan de slag gaan om het mysterie dat ze in het museum oplosten na te spelen. 

De twee sessies (museum + workshop) worden als een geheel aangeboden en kunnen niet afzonderlijk geboekt worden.  Bij elke datum in het museum hoort een bijpassende datum voor een workshop.  

Onderaan, bij het inschrijvingsformulier, zie je de mogelijke combinaties. 

  
Max aantal deelnemers = 25

Doelgroep(en):

4LJ
Lager - 4de leerjaar
5LJ
Lager - 5de leerjaar
6LJ
Lager - 6de leerjaar

Duur:

100 minuten

Prijs:

€ 6.00 / leerling
Prijs: €12/ll (rondleiding in museum + workshop in GC) / met een minimumprijs van €170 voor klassen ≤ 15 ll, en €220 euro voor klassen > 15lln. Deze activiteit wordt aangerekend op basis van de gereserveerde aantallen.

Aantal vrije plaatsen:

Zie de data onderaan

 Reserveren

Reservatie maken

Je kan niet rechtstreeks voor deze activiteit reserveren, dit gebeurt automatisch via een reservatie bij Explo Expo: Het Charlier Mysterie

Kies één van de onderstaande data

Datum Uur Locatie Vrije plaatsen Reserveer
do. 29-02-2024 10:00 - 11:40 GC Op-Weule volzet
do. 29-02-2024 13:00 - 14:40 GC Op-Weule volzet
Wachtlijst Is alles al volzet? Of niet genoeg plaats voor al jouw leerlingen? Gebruik dan de wachtlijst om je interesse te tonen! Reserveer via gekoppelde activiteit